Alles onder één dak bij Bosch Car Service Dhondt

Wij doen alles voor uw auto. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, vakkundig onderhoud en reparatiewerk.

 

Fabrieksgarantie

 

Bij Bosch Car Service Dhondt behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht voor onderhoud aan  uw nieuwe auto. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie geldig blijft.

Bosch Car Service

Waar staat Bosch Car Service Dhondt voor

Kwaliteit

De kwaliteit die u van Bosch gewend bent, kunt u ook bij Bosch Car Service Dhondt verwachten. Wij waarborgen onze kwaliteit onder andere door het volgen van verplichte technische trainingen voor de monteurs. Door het gebruik van Bosch-onderdelen blijft uw auto in goede staat en met de diagnoseapparatuur van Bosch voeren onze monteurs direct een betrouwbare diagnose voor u uit.

Kennis en ervaring

Door de support van Bosch kunnen wij u voorzien van een betrouwbare dienstverlening. Bosch Car Service monteurs volgen jaarlijks technische trainingen van Bosch. Ondanks deze trainingen kan het voorkomen dat een autobedrijf het defect aan uw auto niet gemakkelijk vindt. Er staat in dat geval een technische Bosch-expert klaar om hen te helpen uw auto weer in orde te maken.

Bosch onderdelen

Naast het vertrouwen op kennis en ervaring, werken wij met onderdelen, apparatuur en software van Bosch. Daarom kunt u bij Bosch Car Service Dhondt dezelfde kwaliteit verwachten als u van Bosch gewend bent. Door het gebruik van Bosch-onderdelen blijft uw auto in goede staat en met de diagnoseapparatuur van Bosch voeren onze monteurs direct een betrouwbare diagnose voor u uit. 

Acties

Regelmatig hebben wij leuke acties voor u! Hieronder staan onze meest recente acties.

Car Service #LikeABosch

Car Service #LikeABosch

Onderhoud en herstel van het hoogste niveau, voor alle merken en modellen. Voor gegarandeerd betaalbare kwaliteit met een persoonlijk tintje. Door een van de grootste netwerken van onafhankelijke autobedrijven ter wereld. Dat is Bosch Car Service!

Bosch Car Service Dhondt
Albertlaan 52
8300 Knokke-Heist
België

BE0889818711

Openingstijden

Maandag: 9:00-12:30, 13:30-18:30
Dinsdag: 9:00-12:30, 13:30-18:30
Woensdag: 9:00-12:30, 13:30-18:30
Donderdag: 9:00-12:30, 13:30-18:30
Vrijdag: 9:00-12:30, 13:30-18:30
Zaterdag: 9:00-12:30
Zondag: Gesloten
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen